Фирма за изграждане на електрическо подово отопление

Когато краката ни са топли, се чувстваме по-топло и по-комфортно като цяло. Влагосъдържанието в стаята е равномерно и здравословно. Температурата по височина на помещението е почти еднаква. При лъчистите системи за отопление значително намалява и даже изчезва напълно вероятността да изсъхне кожата и носната лигавица, мухъл и конденз, сериозно движение на прах, алергени и микрочастичи, увреждане на различни мебели и други. Това я прави различна от конвенционалните отоплителни системи, където се образуват силни въздушни течения. Те водят до доста негативни фактори.

Фирма 151® предлагаме технологично напреднала електрическа система за подово отопление. Тя ви дава възможност за комфортна, просторна и топла домашна среда. Има възможност да се ползва във всякакви домашни помещения – спалня, баня, кухня, хол, килер, мазе, дневна или други. Тя се инсталира под всевъзможни настилки ( керамика, камък, дърво, мокет, ламинат…).

Идеята за изграждане на подовото отопление  датира още от древноримски времена и се превръща постоянно в по-популярна форма за отопление в редица страни по света, включително и в България. Поради големия комфорт и отлична ефективност,  една електрическа подова система е наистина оптимално решение за отопление.

Подовото отопление предоставя изключително комфортна, постоянна топлина, без никакъв шум и без неприятни въздушни течения, които са генерирани от шумните нагревателни вентилатори. Няма обемни и грозни радиатори, а това прави мебелното планиране значително по-лесно и същевременно създава по-уютна и безопасна среда у дома, без да има риск от допиране до горещи повърхности.

Действие на електрическото подово отопление

Електрическото  подово отопление осигурява комфортна, здравословна и постоянна топлина по тих, чист и естествен начин.

Електрическите системи за подово отопление вече отдавна са се превърнали в част от живота ни и силно са се утвърдили в модерния пазар. Ежегодно нагревателните елементи, които са поставени на пода, минават през модернизация. Като резултат от това се появяват техните нови сортове. Собствениците на различни видове жилища, желаещи да разрешат всички свой проблеми, свързани с отоплението на дома, често се ориентират към изграждането на електрическо подово отопление.

Специалистите, от които се състои екипът на 151®, предоставят на клиентите си възможност сами да избират електрически топъл под и да изпълняват инсталационната работа правилно.