Проблеми при използването на електрическата инсталация възникват при хиляди семейства ежедневно в София, но когато това се случи на Вас, бъдете сигурни, че ние сме подготвени да отстраним всякакви възникнали аварии и изпълняваме бързо и качествено нашите услуги. Независимо дали имате нужда от квалифициран електротехник за монтаж на стълбищен автомат или за отстраняване на късо съединение, ние сме професионално оборудвани и се стараем да предлагаме добри цени за ел услуги.

Работното ни време за отстраняване на ремонти и електро услуги е от 08.00 до 20.00ч. без почивен ден, независимо дали е делник, национален празник или почивен ден.

Стараем се непрекъснато да бъдем в час с най-новите уреди и инструменти, които биха били в огромна полза за по-бързото и качествено отстраняване на проблеми и монтиране на електро инсталации и електро уреди. Ценовите листи, отбелязани в нашия уеб сайт, са актуални и реални и когато наш ел техник Ви посети на адрес, те няма да бъдат променяни, нещо което се е превърнало в честа практика в България.

Изпълняваме следните ел услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електро услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

електро ремонти

Електро ремонти - Възникнал проблем с електроинсталацията е не само неудобство, но преди всичко представлява огромен риск за безопасността за Вашето семейство, служители или колеги.

смяна на ел инсталация

Смяна на ел инсталация - Както всички други неща в нашето ежедневие и електроинсталацията се нуждае от периодични ремонти или когато е доста стара и проблемите зачестят, препоръчваме на нашите клиенти подмяна на съществуващата инсталация с нова.

изграждане на ел инсталации

Изграждане на ел инсталации - Възникнал проблем с електроинсталацията е не само неудобство, но преди всичко представлява огромен риск за безопасността за Вашето семейство, служители или колеги.

електро монтажи

Електро обзавеждане - Качеството при изпълнението на електромонтажните дейности са също така доста отговорен и важен елемент в областта на електро услугите.