Електро ремонти по домовете в София

Електро ремонтите са сложна част от ежедневието на домакинствата. В много случаи те са касаят до подмяна на ел. инсталацията, ел. таблата, ключовете или контактите в жилището. За да не се притеснявате, е необходимо да имате добър електротехник под ръка, а ние от 151® предлагаме обучен екип, който предлага електро ремонти в София – град и околностите със 100% гаранция.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Какъв вид електро ремонти предлагаме?

Ремонтирането на електрически инсталации, табла и уреди крие определена сложност, но не и за нашата бригада, която има дългогодишен опит в този бранш на работа. До този момент сме се доказали не само в апартаменти и къщи, но и административни сгради, училища, институции и други. Все пак ще Ви поднесем кратък списък с ремонтите, които извършваме в столицата.

Това е краткият списък с нашите ел. услуги в София, от които можете да се възползвате. Работим с физически и юридически лица, като и при двата случая даваме гаранции за извършената от нас работа. До момента имаме над 500 доволни клиента в различни точки на столицата. По-важното обаче е, че искаме да работим във ваша полза и да се присъедините към доволните клиенти.

Къде можете да ни намерите?

151® предлага електро ремонти в цяла София. Връзката с нас е много лесна, тъй като сме дали телефон и имейл за контакт. По-хубавото е, че екипите ни са разположени във всеки един квартал, така че могат да се намесят бързо при възникнала ситуация. Имаме и аварийна бригада, която пристига до клиента със скоростта на светкавицата. Това е още една причина да ни се обадите.

Ние протягаме ръка към всеки нуждаещ се от електро услуги в София. Независимо дали ще ни извикате веднъж, или ще поискате дългосрочно сътрудничество, 151® е насреща, за да Ви помогне. Няма смисъл да изразходвате време и енергия в търсене на добър електротехник в столицата, защото фирмата ни е готова да се намеси по най-бързия начин във ваша полза.