Всеки проблем възникнал с електро инсталацията си има причина и не е само неудобство, но преди всичко представлява огромен риск за безопасността за Вашето семейство, служители или колеги.

Когато забележите, че нещо не е както трябва с Вашата електрическа инсталация от контактите, които миришат на изгоряло или има дим, а може би и често се изключват предпазителите или бушоните горят, най-добре веднага се свържете с нас, като ще Ви изпратим квалифициран и опитен електротехник, който ще се постарае в рамките на същия ден да разреши проблема Ви с електроинсталацията.

Ако не сте правили профилактика и обслужване през последните години на Вашата инсталация, е най-добре това да не се отлага, като Ви препоръчваме да използвате услугите на опитни техници, за да се избегнат бъдещите проблеми и вероятността уредите, които използвате, да се развалят или да се създаде риск от срив на защитните устройства и дори в някои ситуации да се стигне до пожар.

Предлагаме следните Електро ремонти

Ако не виждате услугата, която Ви е необходима се свържете с нас или погледнете ценовата ни листа за Електро услуги.

ремонт на ел инсталации в софия

Ремонт на електро инсталации - Разполагаме с квалифицирани и опитни електротехници, които през годините са научили доста за електричеството и електро ремонтите.

откриване на кражба на ток в софия

Откриване на кражба на ток - В днешно време кражбите на ток стават все по-трудни и съответно по-рядко срещано явление, но въпреки всичко, ако имате съмнение, тази услуга е насочена изцяло към Вас.

ремонт на стълбищно осветление

Ремонт на стълбищно осветление - Ако осветлението във Вашия вход не работи и имате нужда от квалифициран електротехник, който да се заеме бързо и професионално с отстраняването на аварията, значи сте на правилното място.

откриване на скрити или прекъснати кабели

Откриване на скрити или прекъснати кабели - Разполагаме с професионален уред, който е в състояние да открива скрити кабели за слабо и силнотокови инсталации. Този метод позволява да се намери точното място на прекъснати или скрити зад мазилка или тапети кабели.