Фирма за електро обзавеждане / монтажи в София

151® предлага на своите клиенти услугата цялостно изграждане на електрически съоръжения и инсталации. Работим качествено, бързо и на достъпни цени. Извършваме редица дейности в областта на климатизацията, вентилацията, електроизграждането и електрообзавеждането на производствени бази и на всякакви сгради, без значение дали са с обществено или с жилищно предназначение.

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Дейност на фирмата

151® е фирма, която вече се е наложила и доказала на родния пазар. Разполагаме с огромен екип, изграден изцяло от професионалисти в най-различни области. Една от многобройните дейности, които фирмата извършва, е електро обзавеждане. Ако имате нужда от такава услуга, изобщо не се колебайте, а изберете нас, защото ще бъдете обслужени по най-добрия възможен начин.

Фирмата предлага извършването на дейността проектиране и изпълняване на цялостно електро обзавеждане на обекти с разнообразен характер. Най-често клиентите, които се възползват именно от тази наша услуга, са индустриални и производствени сгради, търговски центрове, жилищни кооперации, административни и обществени сгради, бизнес центрове, болници и т.н.

В проектите ни най-често участие вземат изграждането на кабелни мрежи, мълниезащитни инсталации, заземителни уредби, разпределителни уредби и табла, автономни и резервни видове захранвания, осветителни уредби и още редица подобни.

Когато стане дума за силнотокови инсталации, нещата стават още по-сложни и специфични. Винаги работим само с най-качествените продукти от доказали се вече марки, за да сме сигурни в добрия краен резултат и издръжливостта.

Към електроизграждането също така спадат и слаботокови инсталации като газсигнализация, видеонаблюдение, автоматизация и контрол на достъпа, периметрова охрана, специализирано озвучение, оповестяване, компютърни мрежи и т.н.

Защо да изберете нашите услуги?

Фирмата ни разполага с екип от квалифицирани инженери, специалисти и техници, които проектират и извършват изграждането на електроинсталации по най-модерните стандарти и по абсолютно всичките изисквания по отношение на безопасността на ЕС.

Услугите, които фирмата ни предлага на клиентите си, са от най-високо ниво и винаги са безкомпромисни по отношение на качеството си. Обезателно абсолютно винаги подлагаме на тестове изградените от нас инсталации и всички системи, като по този начин можем да сме далеч по-спокойни и сигурно и по този начин ще си гарантираме сигурността и надеждността им и съответно – и спокойствието на клиентите.