Качеството при изпълнението на електромонтажните дейности е също така доста отговорен и важен елемент в областта на електро услугите. Всеки един ремонт или монтаж трябва да се изпълнява отговорно с необходимото оборудване и умения.

Доста добре разбираме, че изборът на правилната фирма, която трябва да изпълни ремонта, е сложен процес, имайки предвид огромната конкуренция и факта, че всеки предлага "най-добрите" и "най-ниските цени".

Единственото, което можем да добавим в повече е, че при нас цените са точни и ясни и още преди да ни потърсите за необходимата Ви услуга, Вие можете да се информирате за точната цена още от уеб-сайта ни. Стараем се да подхождаме с необходимата отговорност и коректност към нашите клиенти.

Недобре свързано апартаментно табло, например, може да доведе до периодични проблеми и причиняване на материални щети, но когато това се изпълнява от квалифицирани техници, които са представители на доказана фирма в тази област, тази вероятност е в пъти по-малка, отколкото при случайно взет телефон от обява в интернет или вестник.

Предлагаме следните Електромонтажни дейности

Ако не виждате услугата, която Ви е необходима, се свържете с нас или погледнете ценовата ни листа за Електро услуги.

аварийно осветление

Аварийно и евакуационно осветление - Основната цел на евакуационното осветление е да осигури безопасно напускане на сградата в случай на: пожар, земетресение, опасност от газова атака, отравяния и др. аварии.

монтаж и свързване на апартаментни табла

Монтаж и свързване на апартаментни табла - Апартаментното ел табло е оправната точка на всяка вътрешна ел инсталация, като то е предназначено за: разпределяне, управление, измерване на електрическата енергия и защитата на инсталацията и свързваните към нея уреди и съоръжения.

монтаж на готварски печки

Монтаж на готварски печки - Изпълняваме монтаж на електрически готварски печки, разполагаме с квалифицирани електротехници, които бързо, професионално и безопасно ще свържат Вашата нова готварска печка към електрическата инсталация.

монтаж на датчици за движение

Монтаж на датчици за движение - Сензорите за движение са устройства, които засичат движещи се обекти, най-вече хора. Те често пъти се включват като компонент към дадена система и са жизненоважен елемент за сигурността - автоматизирано управление на светлината.

монтаж на ел брави в софия

Монтаж на ел брави - Електрическата брава или електрически насрещник е устройство, работещо с помощта на ток, като понякога е свързвано с контрол на достъп или домофонна система.

монтаж на ел ключове и контакти

Монтаж на ключове и контакти - Когато смятате, че имате нужда от монтаж на допълнителен ел контакт или ключ за осветление, а може би просто от подмяна на съществуващ с нов.

монтаж на контрол на достъп

Монтаж на контрол на достъп - Системите за контрол на достъпа осигуряват централизирано управление за: входове, помещения, сгради, асансьори и др.

монтаж на осветителни тела

Монтаж на осветителни тела - Вероятно имате нужда от опитен електротехник, който да се съобрази с Вашите изисквания при монтажа на нова осветително тяло - Вие сте на правилното място, защото разполагаме с квалифицирани техници, които ще Ви консултират професионално, за да можете да вземете правилното решение при избора на осветително тяло за Вашия: апартамент, къща, вила, офис, административна или производствена сграда.

монтаж на стълбищен автомат

Монтаж на стълбищен автомат - Стълбищният автомат е предназначен за управление на стълбищното осветление в жилищни и административни сгради, чрез него се управляват както лампи с нажижаеми жички, така и енергоспестяващи лампи.