Едно от най-неприятните неща, които може да се случи на всяко домакинство, е проблем с електрическата енергия. Последният може да е продиктуван от късо съединение, токов удар и авария в електрическата инсталация, така че ако тези фактори са налице, то трябва да вземете спешни мерки. Последните се изразяват в използването на висококачествени електро услуги.

Ако живеете в квартал Слатина (Христо Смирненски) – София, то можете да се възползвате от качествените електротехници на 151 БГ ЕООД. Те ще дойдат на адреса ви, буквално минути, след като сте подали сигнал за авария или нужда от монтажна дейност. По-хубавото е, че фирмата разполага със собствен транспорт, чрез който стига бързо до всяка точка на София.

Тези, които имат проблеми с електричеството, няма нужда да хабят време и сили, за да се справят сами със ситуацията. Още повече, че боравенето с ток носи своите рискове, така че оставете нещата на специалистите. Бързаме да Ви успокоим, че нашите ел. услуги не са скъпи в сравнение с много други фирми, тъй като желаем да Ви поднесем най-добрите условия.

Защо да изберете 151 БГ ЕООД в жк. Христо Смирненски?

Нашите електротехници в жк. Христо Смирненски са истински професионалисти. Те са много интелигентни и учтиви хора, както ще се уверите, ако се възползвате от услугите им. Още повече, че откакто сме на пазара няма нито една рекламация за нас. Предлагаме безплатен оглед на обектите, използваме собствени материали за ремонти и монтажи и не на последно място разчитаме на обучени кадри, с чиято помощ отстраняваме аварийните ситуации.

Редом с това извършваме монтажи на ел. табла и инсталации във всякакви сгради. Демонтираме и монтираме контакти и ключове, а също така се грижим за окабеляването на кооперации и блокове. Общо взето няма услуга, която да не предлагаме, а ако не я намирате в сайта ни, просто се свържете с нас, за да ни информирате относно конкретните ви нужди.

Оперираме в цяла София и даваме заявка за фирма №1 в областта на ремонтните и монтажни дейности свързани с електрическата енергия. За повече информация може да позвъните на нашите телефони за връзка, или да използвате контактната форма за спешни запитвания. Очакваме да се свържете с нас, за да донесем светлината и уюта във вашите сгради.