Електротехник Симеоново за Ел услуги и ремонти

При необходимост  от квалифициран електротехник или фирма за изпълнението на аварийни или планове електрически ремонти в дома може да се доверите на 151®. Най-честите електро услуги и ремонти в Симеоново и практиката ни като цяло се изразяват в:

  • Регулярна подрръжка на сгради
  • Аварийно реагиране при спешни случаи
  • Изграждане на всякакви видове инсталации
  • Поддръжка на подземни паркинги
  • Стълбищно осветление
  • Следстроителни дейности
  • Поддръжка на външни слаботокови инсталации
  • Подмяна на стари и неработещи електроуреди
  • Ремонт на кухненски електроуреди
  • Грижа за подовото отопление и банята

Някои от изброените услугите могат да се причислят към ВиК ремонтите, но истината е, че много от тях са комплексни. Работата на водопроводчиците и хидроинжинерите е пряко свързана с дейността на електротехниците. В нашия случай ние сме ВиК експерти и в същото време предлагаме електро услуги в Симеоново, Драгалевци, Младост, Обеля и т.н.

Доверени майстори у дома

Нашата гордост са не само дипломите и придобитите образователно-квалификационни степени на ел техниците и вик майсторите. Не е обучението в най-престижните български университети. Ние сме горди с уменията и натрупания във времето опит. За себе си говорим скромно, защото обичаме да се доказваме на практика. И го правим. Ако ни дадете шанс, ще го докажем и на Вас.

Можете да ни потърсите, ако например котлоните Ви не работят, ако печката създава напрежение в кухнята. Вероятно сте започнали да се къпете и сте разбрали, че бойлерът не нагрява вода. Или някакъв друг дефект. Бъдете особено внимателни с уредите, позиционирани в банята. Ако не са изолирани по правилния начин, могат да застрашат живота Ви. Подобни инциденти не са рядкост. За целта предлагаме заземителни инсталации.

За какво още може да се доверите на един опитен електротехник

Освен тях – монтаж на мълниезащитни инсталации; слаботокови, прекарването на домофонни системи. Извършваме структурно окабеляване, демонтаж на стари инсталации, ремонт на табла. Осигуряваме си достъп и до най-трудните за откриване кабели – дори онези зад зидове и стени. Непосредствено след сканирането можем с максимална точност да преценим локацията на проблема. А след това да атакуваме право в целта.

Като една по-нетипична услуга сред всички електроуслуги в Симеоново се явява монтирането на полилей. Забелязваме тенденция към омаловажаване на това предизвикателство. Но имайте предвид, че това се характеризира с множество тънкости и внимание към детайла. Като цяло немарливото отношение към осветителните тела е присъщо за нашата практика. Клиентите считат, че е дребна и незначителна работа. Но невинаги са готови за крайните резултати.

Ако не желаете неприятни изненади, поискайте каквато и да било от нашите електроуслуги в Симеоново. Ние с готовност ще дойдем на адрес по местоживеене или месторабота и ще Ви помогнем. Поинтересувайте се за цени и срокове, като ни пишете или ни се обадите.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа