Почти всеки ден се сблъскваме с проблемни електрически инсталации, както в центъра на София, така и в крайните квартали. Освен това стотици, та даже хиляди домакинства се оплакват от аварии по ел. таблата и мрежите. Ето защо ние от 151 БГ ЕООД няма да оставим нещата така, а ще Ви предложим ремонтни и монтажни дейности на много достъпни цени.

С наша помощ ще постигнете желаната светлина във вашите домове, а също ще се радвате на повече топлина и уют. Екипът ни от специалисти се занимава с изграждане на ел. инсталации, монтаж на ключове и контакти, поставяне на електрически табла, поправка на електроуреди и много други неща. От значение е да Ви предложим ел. услуги с 100% гаранция за качество.

Защо да изберем вашата фирма?

За всички, които се интересуват от електротехник в Орландовци, предлагаме експресни услуги на най-ниска цена. Работим със собствени материали и гарантираме качествено изпълнение на задачите във възможно най-кратък срок. Пристигаме до вашия адрес със собствен транспорт и се заемаме с работа, веднага щом анализираме проблема или нуждата от нашата намеса.

За разлика от местните електротехници в кварталите, нашите специалисти работят на най-високо равнище използвайки модерни инструменти и технологии за установяване и отстраняване на повредите. Редом с това извършваме монтажни дейности по големи обекти, като прилагаме съвременни методи за изграждане на ел. инсталации и други компоненти.

Ние не правим реклама на нашата дейност, а Ви съобщаваме какво можете да очаквате, ако се доверите на нас. Но, за да не бъдем голословни, просто повикайте екипите ни и им дайте задача. До момента няма рекламации за работата ни, така че бъдете спокойни и ни се обадете.

Какви цени можем да предложим?

При нас няма скрити такси и уловки. Всеки, който иска може да види тарифите ни тук в сайта, за да прецени дали цените са по вкуса му. Една от главните ни цели, е да предложим най-достъпните цени за електро услуги в София и смятаме, че до този момент успяваме. Разбира се, понякога ремонтните или монтажни дейности изискват допълнителна уговорка с клиента, ако става въпрос за по-голям обем работа от предвиденото. В подобни случаи направете вашето запитване по телефона или като пишете на електронната ни поща чрез контактната форма.