В столицата на България - София, строителните и ремонтни дейности не спират. Това налага използването на фирми за електро услуги, които да се занимават с изграждането на електрически инсталации, мрежи и не на последно място, да отстраняват възникнали аварии. Без значение дали става въпрос за професионални, или битови нужди, винаги се нуждаем от добри електротехници, с чиято помощ да се възползваме максимално от електроенергията.

В съвременния свят, животът без ток е немислим. Разбира се, понякога електричеството може да ни изиграе много лоши шеги, от сорта на къси съединения, токови удари и тем подобни. В такива моменти най-доброто решение, е да потърсите професионална помощ. Последната трябва да бъде приложена от специалисти, за да получите добри крайни резултати.

Електро услуги в Овча Купел

За тези от Вас, които имат нужда от електротехник в жк. Овча Купел, ние от 151 БГ ЕООД предоставяме специализиран екип, който ще се извърши монтажни и ремонтни дейности във всяка точка на района. Това е един от жилищните комплекси в София с най-много блокове и сгради, където може да възникнат проблеми с електрическата енергия и електроуредите.

Нашите предложения включват безплатен оглед на обекта, анализ на аварията или проектиране на монтажна дейност. Всичко това ще бъде извършено от експерти в областта на електроенергията, така че можете да ни гласувате доверие. Не на последно място ще напишем, че даваме гаранция за качествено изпълнение на професионалните ни задължения.

Ние извършваме ремонтни дейности и монтажи чрез модерни инструменти и апаратура, като прилагаме съвременни методи в работата си. Използваме собствен транспорт, с който стигаме до всяка една точка на жк. Овча Купел и на други квартали в столицата. При нас няма скрити такси и извънредни плащания, тъй като държим да бъдем коректни към потребителите.

От какви услуги мога да се възползвам?

В уебсайта ще намерите тарифен план за всички ел. Услуги, които предлагаме. Нека все пак разгледаме основните предложения на фирмата, от които можете да се възползвате. Разбира се, не забравяйте, че това са само малка част от офертите на 151 БГ ЕООД, а ето ги и тях:

  • Изграждане и ремонт на ел. инсталации;
  • Подмяна на електрически табла;
  • Монтаж на осветителни тела;
  • Ремонт на всякакви електроуреди;
  • Отстраняване на аварии в електрическата мрежа;
  • …и редица други възможности;

А сега Ви оставяме и се надяваме, че ще се свържете с нас, когато имате помощ за ремонта или монтажа на електрическите компоненти. За повече информация се обадете на изписаните в сайта телефони или направете запитване, като ни пишете на електронната поща.