Електротехник жк. Надежда за Ел услуги и ремонти

151® – Доказана фирма в София за качествени електро услуги и ремонти по домовете. Разполагаме с мобилни електротехници в почти всички квартали на София, което спомага за бързата реакция до вас. Това означава, че можете да ни се доверите винаги и по всяко време по ел ремонти, част от които са са:

  • Монтаж на електроуреди;
  • Демонтаж на развалени ел.уреди;
  • Смяна на ключове, бушони и др;
  • Подмяна на части;
  • Смяна на ел.табла;
  • Разкопаване на стари инсталации и прекарване на нови;
  • Сканиране на кабели зад стените;

Сред актуалните електро услуги в Надежда можем да посочим още

Все по-често се поръчват изграждане и ремонт на фасадно осветление, прекарване на електричество в градини, барбекюта. Ако имате нужда от електроуслуги в Надежда, в София или населените места, близо до тях, ето ни.

Кои сме ние

Ние сме екип от опитни майстори – ел техници, които са посветили всеки свободен свой миг да помагат на Вас. А Вие сте пъстри, с различни потребности и виждания как трябва да се случват нещата. Това е плюс за нас, защото разширяваме дейността си, обогатяваме познанията си. Дори елементарни дейности като смяна на осветително тяло могат да ни покажат различната страна на нещата – нова и неподозирана. Практиката ни сблъсква с проблеми дори в ситуации, когато сме напълно убедени, че всичко ще бъде наред.

Но невинаги всичко минава гладко. И затова нашият екип, който извършва електроуслуги в Надежда, идва на помощ. Можете да се допитате до опита ни в сферата на довършителните строителни дейности. При изграждането на нови сгради прекарването на електричество е последният довършителен щрих. Ако нещо е останало недовършено или недобре свършено, работата на електротехника може да е затруднена. Възможно е да бъдат породени спънки от различно естество, които застрашават живота на всички. Слава богу, в нашето портфолио има доказателства, че се справяме и в екстремни условия.

Ние от 151® предоставяме пълен набор от ел услуги по домовете в Надежда

151.bg предлага електроуслуги в Надежда, Бояна, Обеля, Гоце Делчев, Свобода. Накратко – във всички квартали в столицата, както и около нея. Периметърът, който обхващаме, е голям, а домакинствата и офисите – безброй.

Ако и Вие сте сред тях и имате нужда от електроуслуги от по-горе изброените или други, не се колебайте да ни потърсите.

Как да се свържете с нас

Този сайт е направен с цел улеснението на всички потребители. За електроуслуги в Надежда или друг жилищен квартал можете да отправите запитване по телефона или на мейл. И в двата варианта сме предоставили координатите си за бърза връзка. Ще Ви отговорим при първа възможност.

Очакваме Ви!

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа