Ако имате нужда от добър електротехник в жк. Левски, може да се възползвате от гъвкавите електро услуги на фирма 151®. Ние обслужваме жилищни блокове, кооперации и обществени сгради в цялата столица, така че ще дойдем бързо до Вашия адрес, за да извършим ремонтни или монтажни дейности свързани с електричеството в дома или на работното място. Гарантираме за качеството на работата ни и предлагаме достъпни цени.

В случай, че изпитвате проблем с електрическата инсталация или искате да подмените ел. Таблото на обекта Ви, то не се колебайте да ни възложите задача. Веднага, след като ни се обадите ще изпратим екип, който да направи оглед, и да състави план за действие. Работим с висококачествени материали, модерни инструменти и апаратура на европейско равнище.

Мога ли да имам доверие на 151®?

Да, спокойно можете да гласувате доверие на нашия екип, тъй като сме натрупали много опит през годините, в които сме извършвали електро услуги в жк. Левски и други точки на София. За да сте напълно спокойни ще Ви дадем гаранция, след като приключим с ремонтните и монтажни работи. Всичките ни дейности се извършват от обучени кадри с дългогодишен стаж.

Разбира се, за да ви изградим доверие между клиент и изпълнител, ви даваме възможността да се запознаете лично с нашата работа. Ние ще Ви предоставим информация за обекти, на които сме работили, като по този начин ще можете да направите необходимата проверка.

Познаваме добре квартал Левски и ще дойдем бързо до вашия адрес. Освен това предлагаме напълно безплатен оглед, чрез който да се запознаем с нуждите ви. Всичко това говори красноречиво за нашите възможности, а Вие преценете дали ще ни гласувате доверието си.

Кога трябва да повикаме електротехник?

Ако от контактите излизат искри или мирише на изгорели кабели, то значи е дошло време, да потърсите фирма за електро услуги. Разбира се, намесата на последната, се налага и при монтаж на табло, поправка или изграждане на електрически инсталации и други. За всички тези неща можете да използвате 151®, като ние ще овладеем всяка една ситуация.

Даваме си сметка, че много хора се страхуват от работата с електричество, а това е нашата професия и можем да бъдем полезни. Дори да имате нужда от смяна на електрически крушки или поставяне на електромер, ние пак ще дойдем, за да ви обслужим качествено.