Електротехник кв. Драгалевци за Ел услуги и ремонти

151® – конкурентни, достъпни, човечни. 151® – професионалисти, лоялни изпълнители на всякакви поръчки. Ние работим и през почивните дни, когато авариите и извънредните случки са най-чести. В късните часове на деня и ранните часове на нощта сме особено невнимателни заради умора. Или някаква друга причина. Тогава стават най-трудните за поправяне проблеми, най-интересните случки за специалистите, най-спорните казуси.

Можете да намерите следните електроуслуги в Драгалевци, предлагани от 151®

  • Смяна на ел.табла
  • Деинсталиране на стара и инсталиране на нова инсталация
  • Подмяна на ключове
  • Ремонт или замяна на осветителни тела
  • Сканиране на кабели с детектор
  • Поправка на електроуреди
  • Смяна на различни части с такива с доказан произход
  • Грижа за отоплението и отоплителните тела

Ако се е развалил някой електроуред, охлаждащ или затоплящ вода, това означава, че имате едновременно нужда и от ВиК-услуги. Те също са много и трудни за обхващане в едно изречение. Но в обобщен план предлагаме услуги, които правят дома или офиса Ви пригодни за живеене и работа. Можете да разчитате на нас във всеки от горе-посочените сценарий, а и в такива, които не сме описали.

Електроуслугите са широко-популярни. Те са откриваеми практически навсякъде. Фирмите, специализирали в тази област, са непреброими. Но това далеч не означава, че са непреброими и ползите от тях. Има прехвалени майстори, които освен течове и късо съединение, друго не биха Ви предложили. Има и такива, които за момент ще замаскират положението, а след време нещата ще се влошат с двойна сила.

Ние не сме такива. Ние залагаме на сигурно. Не работим преди да сме диагностицирали проблема. Не вземаме решения без да сме направили оглед. Не произнасяме присъди преди да сме сигурни в произхода и характера на проблема. Но това, което сме, е верен помощник и при най-тежки аварии.

Можете да се убедите в правотата на думите ни от първа ръка. Поискайте всякакви електроуслуги в Драгалевци, Орландовци, Бояна, Обеля. Обхващаме цяла столична община, а в крайна нужда – населените места около столицата. Не се тревожете за цени или срокове – при контакт с нас ще Ви уверим, че:

  • не вземаме скъпо
  • работим бързо

Обикновено вършим работата си в рамките на деня, но ако ситуацията предвижда друго, забавяме темпото. Целта е не да бързаме и отбиваме номер, а да предпазим близките Ви от електрозаплахи.

Поръчайте още сега онова, от което се нуждаете. Не губете време в лутане и прескачане от фирма във фирма. На точното място сте.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа