Електротехник жк. Гоце Делчев за Ел услуги и ремонти

151® е бранд, който предлага услугите си в цяла София. На практика няма квартал, в който да не могат да се възползват от тези услуги. Над 1,5 милион души могат да заявят електроуслуги в Гоце Делчев, Бояна, Орландовци, София-център, Младост, Панчарево и др. Ние сме в Орландовци, в Овча купел, в Манастирски ливади. Ние работим с нормално работно време от 08.00 до 18.00 всеки ден, на бързи обороти и целим максимално качество и удовлетворение за нашите клиенти. И в Гоце Делчев, пребиваваме.

Като експерти ние не можем да се подиграем нито с Вашите очаквания, нито с нашето име. Винаги, навсякъде и по всяко време отговаряме на повикванията Ви. Звъним Ви или Ви пишем e-mail с отговор на конкретно запитване. Винаги можете да заявите каквито и да е електроуслуги в Гоце Делчев и цяла София. Защото в това сме най-добри и защото с това сме избрали да изкарваме прехраната си.

Какви електроуслуги в Гоце Делчев и столицата предлагаме

Всякакви и всички. Всички познати, всякакви разни и разнообразни. Може да става дума за услуги на открито и в закрити помещения. Може да става дума за ремонт, монтаж или демонтаж. Може да пожелаете проектиране на специална инсталация. Можете да сменяте жилището, а с това да искате да подновите и инсталацията. Особено внимание Ви обръщаме, ако живеете в сграда, в която инсталацията не е сменяна от години. Твърде вероятно е същата да не е пригодна за Вашия начин на живот.С какво Вашият начин на живот е по-различен от този отпреди десетилетия ще попитате. Съвременните електроуреди и удобства са твърде чувствителни и нежни. Те се повлияват от всеки ампер. А когато включите към мрежата много електроуреди едновременно, става интересно. Може да изгори бушон, може таблото да се повреди. Може самите уреди да изгорят – някой или част от тях. Нямате застраховка, нямате защита, нито гаранции. Но имате нас.

151® осигурява 365 дни в година грижа за Вас и семейството Ви. Предлагаме благонадеждност на работното Ви място. И всичко това – на достъпни цени.

Наясно сме с цените на колегите. Наясно сме, че за столицата крайните суми са в пъти по-високи от цените в провинцията. Наясно сме, че това не е справедливо, затова работим по въпроса. Ние не сме част от проблема, а решението. Цялото решение – адекватно, изгодно, ефикасно.

Можете да се убедите в това, след като ни се обадите или пишете. Възможно е вече да сте го правили и сега да повтаряте. Чудесно. Възможно е сега да се запознавате отблизо с нашата работа – страхотно. Точно това искаме ние и точно от това се нуждаете Вие.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа