Съвременните собственици на апартаменти и къщи не могат да минат без електроенергия, тъй като тя им позволява да извършват ежедневните си нужди. Ако има проблем с тока, то това се свързва с много нерви и негативни емоции. Ето защо, всяко едно домакинство трябва да има под ръка телефон на фирма за електро услуги, която да ги извади от неприятните ситуации.

За тези от Вас, които търсят електротехник в жк. Гео Милев, предлагаме да се възползват от услугите на 151 БГ ЕООД, тъй като имаме дългогодишен опит в монтажните и ремонтни дейности и знаем как да Ви помогнем. Занимаваме се с всякакви видове електрически инсталации, мрежи, електроуреди и компоненти, така че няма какво да спъне работата ни.

Ако имате проблем с късо съединение и токов удар, то нашата намеса ще бъде решителна. Основните ни задачи са диагностициране на проблема и извършване на ремонт, за да върнем комфорта във вашия дом или работно място. Използваме модерни инструменти и качествена апаратура, с която постигаме добри резултати за възможно най-кратко време.

Защо да изберем 151 БГ ЕООД в Гео Милев?

От много години предлагаме нашите електро услуги в тази част на София, така че познаваме добре квартала и сме готови да реагираме на вашите сигнали буквално минути, след като сте ги пуснали. Предоставяме възможност за предварителен оглед на обектите, където ще извършваме конкретна работа. Стараем се да бъде прецизни до последния детайл.

Разбира се, освен аварии с електроенергията, извършваме и монтажи на инсталации, ел. табла, ключове, контакти и така нататък. Разполагаме с висококачествени материали, с чиято помощ ще подобрим работата ви с електрическите компоненти. Готови сме да извършим поправка на изгорели електроуреди, и да ги вкараме в експлоатация, така както вероятно желаете.

Фирмата ни дава гаранция за извършената работа, за да бъдете сигурни, че сте направили добра инвестиция. Ако изникне проблем, след като сме се намесили, ние ще го отстраним безплатно. Това е така, понеже държим клиентите да останат доволни от офертите ни.

На последно място, но не и по важност поставяме коректността и точността на служителите ни. При тях няма да срещнете груб тон или неуважение, а всичко ще бъде изпълнено на професионално равнище. Това са все достатъчни причини да се възползвате от услугите ни.