Електротехник жк. Банишора за Ел услуги и ремонти

В София – град се случват чести повреди на електрически инсталации, което налага намесата на специалисти, които да се справят с проблемите. Големият град предразполага към инциденти с електричеството, така че можете да очаквате всякакви видове аварии. Ето защо е необходимо наличието на наистина добри фирми предлагащи висококачествени електро услуги, и то на достъпни за хората цени. Нека разгледаме какво предлага фирмата ни и защо да ни изберете.

За начало ще напишем, че ако търсите електротехник в жк. Банишора, можете да разчитате на обучените екипи на 151®, които ще работят за Вас от 09.00 – 18.00, 7 дни в седмицата. Ние ще се заемем с ремонтиране на проблемите инсталации и в същото време ще предложим смяна на електрически табла, осигуряване на осветление в домове и офиси, окабеляване и т.н.

Извършваме работата използвайки собствени материали и модерни инструменти, с чиято помощ правим монтажите и ремонтите по-бързи и лесни. Имаме готовност да пристигнем на посочения от Вас адрес в разстояние на няколко минути, за да се преборим с повреди или да съдействаме за изграждането и поддръжката на електричеството в дома и работното място.

Няколко причини да изберете нас

Първата и най-важна причини да повикате електротехник в Банишора от фирма 151®, е свързана с гаранцията, която даваме. Ако не се справим с повредите или не извършим качествен монтаж, то допълнителния ремонт е безплатен. До този момент обаче не сме имали рекламации, а само отзиви от доволни клиенти, на които искаме да благодарим от сърце.

Причина номер две се касае до предварителния оглед, който извършваме. Той е напълно безплатен, като главната идея е да се запознаем с обекта, състоянието на електричеството или повредата на електроуредите. Веднага, след като анализираме проблема, ще се заемем с неговото своевременно разрешаване. Преди да сме свършили със задачата си не е нужно да плащате за услугата. По този начин искаме да осигурим 100% комфорт за Вас клиентите.

На трето място искаме да изтъкнем експресните действия на екипите ни.

Разполагаме с бърз транспорт, който стига до всяка точка на столицата за много кратко време. И, дори да има задръствания нашите шофьори ще изберат най-прекия път до адреса, който сте посочили. За нас е важно да разчитате на повече светлина и комфорт в апартамента, къщата или офиса.

А сега Ви предлагаме да се свържете с нас по телефона или електронната поща, за да зададете Вашите допълнителни въпроси относно услугите и цените, които сме предоставили за вас.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от електрически услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа