Фирма в София за услуги с гипсокартон

Гипсокартонът е сред любимите материали на всеки истински майстор. Това е така, защото той дава възможност за изграждане на различни видове стени и тавани, за да се придаде повече лукс и функционалност на помещенията в дома или работното място. Ето защо 151® предлага множество услуги с гипсокартон, от които можете да се възползвате още сега.

За тези, които не знаят какво е гипсокартон ще напишем, че това е гипсова плоскост с картонено покритие. Той осигурява на ползвателите топлоизолация, шумоизолация, влагоустойчивост и други полезни неща. Предпочитан е от мнозина, заради естетическата визия при обличане на стените и таваните в апартаменти, къщи, офиси и прочие сгради.

Основните приложения на гипсокартона са свързани с изграждането на преградни стени и окачени тавани. И в двата случая потребителите получават красив интериор, на който да се радват. Ето защо, ако искате да се възползвате от уникалните свойства на гипсокартона можете да наемете нашата фирма, която дава гаранция за качествено изпълнение на работата.

  • Поставяне на преградни стени;
  • Поставяне на окачени тавани;
  • Поставяне на предстенни нашивки;

Какво трябва да знаете?

Ние от 151® работим с гипсокартон, с чиято помощ постигаме високи резултати във вашите домове или там, където работите. Извършваме безплатен оглед на обектите, с цел да се подготвим за действие. Веднага щом установим размерите на таваните или стените ще пристъпим към полагане на строителния материал. Работим бързо и качествено, тъй като разполагаме с пълен набор от модерни инструменти и всички необходими материали.

При услугите с гипсокартон не е нужно да извършвате отделни покупки. Заплащате за извършване на ремонта и материалите, които сме изразходвали. И, понеже не бавим работата, за да ви вземем повече пари, то крайната цена ще бъде много по-ниска от това, което ще ви вземе кварталния майстор или друг самозван извършител на подобен тип ремонтни дейности.

Разполагаме с достатъчно персонал, за да обслужваме много наброй обекти, така че няма да чакате дълго да дойдем в жилището или кабинета ви. Изчислява до последния милиметър колко гипсокартон ще е нужен за задачата и не Ви товарим със скрити суми и разходи. Това са все причини да изберете нас, пред останалите изпълнители, но в крайна сметка решението е ваше. Научете повече за услугите ни с гипсокартон, като използвате адресите ни за връзка.