Водопроводчик в жк Хиподрума - София по домовете

Без значение дали сте „замразили“ проблема, в който се намирате и сте на режим „изчакване“, имате нужда от нас. Рано или късно, при благоприятни или критични условия, ще опрете до помощта на  ВиК специалистите – водопроводчици на 151®. Например отдавна кранчето е повредено и заради тази повреда плащате повече вода. Капка по капка, стотинка по стотинка отлагате. Но да ликвидирате проблема – все няма време. Или таванът леко е влажен, но смятате, че ще издържи цяла зима, а на пролет ще се оправи. Изборът винаги е само Ваш.

Вие имате или сте имали нужда от ВиК услуги и ремонти в Хиподрума, Гоце Делчев, Свобода, Надежда, Обеля и т.н. поне веднъж в живота си. И е много вероятно причината да е била мащабна заради няколко други, по-малки, за които сте затворили очи. Всеки го прави, вярвайки, че може да му се размине. Но не винаги ни се получава както желаем.

Опитен водопроводчик в Хиподрума за спешна, аварийна и планов ремонт или ВиК услуга

Можете да откриете и спешна реакция при аварии. Авариите могат да са свързани с проблеми с мръсната вода, запушени канали, подпочвени води и др. Възможно е пералнята Ви да е натрупала твърде много котлен камък и да не функционира добре. Ако имате проблеми с водопровода, с инсталацията, с подовото отопление, ние се справяме с всичко. Всеки скрит теч можем да го открием и отстраним, дори онези зад стените. Вече няма нужда да къртим цели стени, за да намерим проблема. Достатъчно е да опрем в стената специално устройство – детектор и професионална термокамера, след което да идентифицираме точната локация на теча. С помощта на дребни елементи пробиваме толкова, колкото да достигнем до проблема и да го поправим. След това ще възстановим настилката – плочки, фаянс, гиспокартон и почти не остават следи по стените, а с това отпада и нуждата да търсите други майстори за ремонт.

Сред всички ВиК услуги и ремонти които изпълняваме в Хиподрума широка популярност набира откриването на скрити течове и подмяна на ВиК щрангове – хоризонтални. Съвременният бит е доста по-интензивен, удобствата в дома ни в лицето на различни уреди са многобройни. Всичко това води до постепенна амортизация на наличното. А когато се стигне до там, авариите са на ръка разстояние.

Ако искате да избегнете тежка ВиК авария

Можете да предпочетете профилактика и диагностика на ВиК системата за скрити дефекти. Това би Ви спестило много бъдещи разходи, нерви и време. За няколко часа в рамките на деня можем да проверим състоянието на тръбите в дома или офиса Ви. Можем да очертаем схема за действие, да Ви покажем слабостите и да прецените сами какво ще предприемете.

Ние сме тук, за да помагаме. Ние предлагаме водопроводни услуги в Хиподрума, Гоце Делчев, Свобода, Обеля, Княжево, Симеоново, Бояна, Драгалевци и др. Ако имате нужда от нас, потърсете ни!

Предлагаме следните ВиК ремонти

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.