Днес 151 БГ ЕООД Ви предоставя възможността да използвате висококачествените услуги на водопроводчик на най-добрите цени в жк. Сухата река. Ние сме фирма с утвърдено място в областта на ВиК услугите, защото много години сме предлагали на своите местни клиенти професионалното съдействие, от което те имат нужда. Разполагаме с богат опит като квалифицирани водопроводчици, знаем как да постъпим във всяка ситуация и как да разрешим всеки ВиК проблем, каквото и предизвикателство да представлява той. Качествената ни техника също ни помага да постигаме безупречни резултати в работата си и да бъдем сред най-добрите специалисти в нея. Освен всичко останало, нашият екип притежава изключителни качества като сръчност, бързина, акуратност, лоялност и мотивираност за перфектни резултати. Ако изберете нас за вашия спешен ВиК случай, ще откриете колко ценна е нашата помощ.

При кои случаи можем да ви бъдем полезни?

Екипът на 151 БГ е професионалист по всякакви ВиК монтажи, ремонти и поддръжка, така че не бива да се колебаете да ни потърсите при всяка необходимост, независимо от вида и сложността й. Нашите специалисти ще се отзоват веднага, ако ги повикате за отпушване на запушена мивка, тоалетна, сифон в банята или вана, справяйки се с този неприятен проблем бързо и лесно. Водопроводчиците ни ще дойдат веднага на място във вашия дом, ако имате теч без значение дали той е от мивката, душа или от някоя тръба. Можете да наемате нашия екип и за всякакви по-мащабни операции като изграждане на нова ВиК инсталация или подмяна на старата. Всичко, което е свързано с вашата ВиК система, е наша специалност, така че позвънете ни и ние ще ви предоставим най-доброто обслужване в Сухата река.

Защо нашата фирма е най-правилният избор за всеки във вашия квартал?

Когато имате нужда от някакъв вид ВиК услуга в наше лице вие можете да намерите експедитивно, надеждно и качествено обслужване, което идва на място в дома ви и ви спестява време и усилия. Няма как да не споменем цените на нашите услуги, които сега са по-атрактивни от всякога и надминават и най-смелите ви очаквания. Няма да откриете по-добър баланс на обслужване и цени във вашия квартал, а дори и извън него. Това трябва да ви мотивира да изберете най-доброто за вашата ВиК система, а именно нашия екип. Просто пробвайте нашите предложения и сами се уверете, че това е самата истина. Ние държим нашите многобройни клиенти да бъдат напълно удовлетворени от услугите ни и затова винаги се стремим да бъдем на върха.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.