Водопроводчик в Симеоново - София по домовете

Нашите водопроводни услуги в Симеоново са толкова изгодни, колкото не можете да си представите. Ние сме колектив високоефективни, непрекъснато работещи, квалифицирани и нахъсани експерти – водопроводчици.

Ние работим в работния интервал от 09.00 до 18.00 без почивен ден, отговаряйки на всеки Ваш сигнал за повреда или авария. А напоследък и двете категории зачестяват. Но колкото по-съвършени и еволюиращи ставаме, толкова повече нарастват и битовите ни нужди. Ако преди десетилетия нашите прародители не са имали дори удобства като баня и тоалетна, то днес ситуацията е коренно различна. Днес сме приели за даденост мебелите, инсталацията, конструкцията, архитектурата на дома ни.

Днес искаме още и още, все по-нови и по-различни удобства. Днес сауната вкъщи, джакузито, ваната са съвсем реалистични цели. Но когато живеете в кв. Симеоново и на същата тази вана се запуши софона с косми или

  • Когато бойлерът индикира неправилно функциониране;
  • Има теч зад стената и всичко е влажно;
  • Чешмата капе непрекъснато и сметките за вода са се увеличили;
  • Подовото отопление не топли, а мокри;
  • Има плесен по ъглите;
  • От дни в квартала мирише заради непочистена септична яма.

Тогава имате нужда от ВиК услуги и ремонти в Симеоново. Дори да сте в друг квартал в столицата – Бояна, Надежда, Орландовци, Драгалевци и др. – пак ще се отзовем.

Ще разгледаме обстановката, ще диагностицираме проблема. След това ще Ви кажем какво трябва да направим ние и какво ще Ви коства на Вас нашият труд. При всички положения всички ще бъдем доволни. Вие ще спестите от семейния бюджет, без да се налага да живеете в аквариум. Ние ще добавим още един реализиран проект в портфолиото си.

151® – предлагаме да проверите качеството на нашите ВиК майстори в Симеоново.

Можете да го приемете като покана, като предизвикване. Вероятно досега на голяма част от Вас изобщо не Ви се е налагало да се допитате до подобни услуги. Но трябва да знаете, че ако живеете в старо жилище, профилактиката е належаща. Ако живеете в стара кооперация и са идентифицирани проблеми, не чакайте същите да се влошат. Запретнете ръкави и ни пишете или позвънете. Ние имаме опит в борбата с наводненията, със сушата, с неприятните миризми и запушени канали. Ние поправяме всякакви електроуреди, работим чисто и при ясни двустранни условия.

Ако пък живеете в отскоро построена сграда, можете да проверите дали строителите не са наранили някоя тръба. Можете да диагностицирате изправността на водопровода. При констатирани проблеми можете да се обърнете към нас да ги поправим.

Пишете ни или ни позвънете. За всякакви ВиК ремонти в Симеоново се доверете на опитните специалисти – водопроводчици.

Предлагаме следните ВиК ремонти

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.