Водопроводчик в жк Свобода - София по домовете

Нашият екип от професионалисти – водопроводчици реши да разрастне дейността си още повече и да предлага помощ на повече хора. Свобода граничи с едни от най-населените и посещаваните места в София – Северен парк, Илиянци, кварталите Надежда и др. С население от над 15 000 души е немислимо да Ви оставим в ръцете на произвола. Затова, тъй като сме експерти в сферата на Водопровода и канала, решихме да разширим нашия кръг от райони които обслужваме в София.

От 151® можете да поръчате аварийни водопроводни услуги ли плонови ВиК ремонти по домовете в Свобода и цяла София. Предлагаме едни от най-популярните сред тях, както и някои по-рядко срещани. От най-често срещани услуги са:

  • Подмяна на ВиК инсталации в бани и кухни;
  • Монтаж / демонтаж на санитария – тоаленти казанчета, моноблок, душ смесители и т.н.
  • Бърза реакция при авария;
  • Откриване и остраняване на течове;
  • Отпушване на канализации;

Освен горе – изброените, провеждаме професионални консултации за изпълнението на водопроводни ремонти. Монтираме мебели за баня и допълнителни атрибути и аксесоари, които желаете да поместите в нея. Отстраняваме течове в бани, тераси, извършваме термографски анализи за скрити ВиК течове. При желание от Ваша страна за каквито и да е било ВиК ремонти в Свобода трябва да знаете още нещо. Ние разполагаме със специални детектори, както и с други технологии от най-ново поколение. Те ни улесняват и правят пребиваването ни в Дома ви възможно най-кратко. А работата, в същото време, е по-ефективна и чиста. Къртенето на стени вече е мит от миналия век. Все по-рядко се прибягва до подобни радиакални мерки за да се констатират скритите течове и все по-често се гледа на апаратурата като на незаменима.

Квалифицирани водопроводчици в Свобода от 151®

Нашите ВиК експерти – водопроводчици покриват целия столичен периметър. Те са специалисти в откриването на течове, отстраняването на аварии, отводняването, ако е станало късно. Ние предлагаме качество на достъпни цени, конкурентно обслужване, работа със собствени материали и личен транспорт.

Ако сте в нужда, ако някоя от горе-изброените неприятни случки е станала в дома или офиса Ви, позвънете ни. Можете да отправите запитванията си за цени, срокове и др. на посочените координати.

А ако имате нужда от услуга, която по-горе не е поместена, не прибързвайте със заключенията. Питайте. Авариите и проблемите са толкова много и толкова различни, че все се случва нещо да пропуснем. Сигурни сме, че сред нашите ВиК услуги в Свобода и столицата се намира и онази, която е важна за Вас. Поискайте и ще получите. От нас.

Предлагаме следните ВиК ремонти

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.