Ако сте жители на Лозенец, 151 БГ ЕООД може да ви предложи услугите на водопроводчик, които са на високо професионално ниво. Винаги когато имате нужда от адекватен и навременен ВиК монтаж или ремонт нашата фирма е на ваше разположение, готова да ви предостави качествена и бърза услуга. Екипът ни притежава всички необходими качества, опит и квалификации, за да бъде един от най-добрите в региона. И това е факт, защото огромен брой клиенти се доверяват именно на нашата фирма, а това ни кара да работим дори още по-усилено и целеустремено. Оборудвани сме с всички възможни инструменти за извършването на всякакви ВиК услуги, от които можете да имате нужда, и боравим с тях сръчно и успешно. Нашите специалисти са ненадминати в тази област, затова при необходимост се обърнете към тях и няма да сгрешите.

Кога ви съветваме да използвате нашите услуги?

Нашите услуги са разнообразни, така че можете да разчитане на екипа ни за всякакъв вид повреди, аварии, монтажи, които възникват във вашата ВиК инсталация. Нашите водопроводчици могат да ви бъдат изключително полезни, ако имате повреда в някои домакински уред, който работи с вода. Това са например вашата пералня, бойлер, съдомиялна машина. Ако имате нужда от специалист, който да извърши монтаж на мивка, тоалетна или друго подобно оборудване, също направете правилния избор и се обадете в нашата фирма. В случай, че сте си купили нов бойлер или пералня, нашите монтажници ще дойдат в дома ви и ще ги свържат по най-надеждния начин. Можете да ни потърсите на практика за всичко – ако имате какъвто и да е ВиК проблем, а ние ще се отзовем бързо и ще го разрешим.

Защо услугите на фирма 151 БГ са най-добрите за вашия дом в Лозенец?

Нашите водопроводни услуги са професионални, качествени, бързи, удобни и достъпни. Цените, на които работим са примамливи, но и реални, като не се променят след като извършим дадената услуга. С нас знаете точно колко ще заплатите накрая, така че можете да си направите сметката, а и да спестите. Независимо за каква услуга ще ни повикате, ние я изпълняваме по най-успешния начин, за да ви гарантираме комфорт и сигурност. Знаем колко важно е за всички вас да имате качествена ВиК инсталация и да използвате вода без затруднения, така че работим в тази посока, за да ви улесняваме и удовлетворяваме. Когато имате нужда от водопроводчик, не отлагайте, а се свържете с нашия екип и ние бързо ще ви подсигурим желаното обслужване.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.