Водопроводчик в Княжево по домовете

Раз-два-три – теча поправи. Или на нас го повери. 151® предлага ВиК услуги в Княжево и цяла София. Можете да заявите желаната услуга, като ни потърсите. След това ще дойдем да огледаме мястото и да диагностицираме ситуацията. После преминаваме по същество към същинската част. Нашите ВиК специалисти предлагат следните ВиК услуги и ремонти в Княжево и останалите квартали в София:

Всички ВиК услуги в Княжево са достъпни и за Вас.

Самостоятелно или комплексно, в зависимост от индивидуалния случай и неговата специфика. Предлагаме Ви още: ремонт на бойлери, колектори, чешми; перални и други електроуреди, задвижвани с вода. Дали повередата ще се изразява в анодна защита, термо защита, проблеми с предпазно-възвратния клапан, няма значение. Дали проблемът ще е в пластмасовите капаци, нагревателите, панелите, релетата, отново не ни касае. Нас ни интересува, че има проблем, а щом има проблем, има предизвикателство за нас. Ние контрираме всеки подаден от Вас сигнал – промишлен или битов. Особено зачестяват сигналите с битов характер. А промишлените, макар и малко по-редки, имат по-голям мащаб. Така че едното е за сметка на другото.

Ние можем да…

се погрижим за външните водопроводи, за канализацията, за шахтите пред дома Ви. Изграждаме дренажни системи, осигуряваме резервни системи за вода – надземни и подземни. Можете да поискате хидрофорна система или заравняване на тревни терени.

Ние можем да Ви предложим атрактивни цени, както и оферти и предложения. Последните са съобразно частния случай. Един от най-силните козове, скрити в ръкава ни, е видео диагностиката. Камерите и устройствата достигат до голяма дълбочина, минават и през най-тесните пространства. Осигуряват перфектна видимост и максимална точност в диагностицирането.

  1. При счупени и спукани тръби предлагаме тяхната подмяна с нови.
  2. При запушени канали осигуряваме отпушване без къртене.
  3. При  наводнени помещения предлагаме отводняване чрез помпи. Те са валидни и са различни за мръсната и чистата вода.
  4. При нарушено оттичане, идентифицираме причината.
  5. След отводняване предлагаме и дезинфекция.

Както и сами можете да видите, наборът от ВиК ремонти в Княжево е голям. До тях можете да опрете във всеки един момент, дори и когато най-малко сте очаквали.

А ако сте очаквали, но отлагали, е време да спрете да отлагате и да ни потърсите.

Предлагаме следните ВиК ремонти

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа