Водопроводчик в кв. Горна баня в София по домовете

Столичните квартали се нуждаят от добри водопроводчици, тъй като апартаментите в старите панелни блокове и кооперации крият рискове от спукване на тръби, наводнени домове, неприятни миризми и прочие проблеми. Ето защо 151® предлага ВиК услуги в Горна Баня, които включват откриване на скрити течове, отстраняване на запушвания в каналите, монтаж на тоалетни казанчета, свързване на перални към водопровода и всичко, което Ви трябва.

Защо да изберем ВиК услуги от 151® в Горна баня?

Горна баня е малък квартал и не предразполага към бързо откриване на добър водопроводчик, който да се намеси решително при авария. От тази гледна точка ние от 151® ще дойдем за броени минути на адреса, за да отпушим канала или да спрем теча в дома ви. Предлагаме видео диагностика на запушванията, откриване на скрити течове с термокамера и много други услуги.

Не е нужно и да хабите време в издирване на подходящите материали. Бригадата ни има всичко необходимо за извършване на ремонтите. Използваме съвременни инструменти и техника, за да гарантираме добрата си работа. Недоволни клиенти от нашите изяви до този момент не съществуват. Разбира се, можете сами да проверите възможностите ни, като се свържете с нас.

Къде се намира офиса в Горна баня?

Ние сме модерна фирма и разполагаме с мобилен офис. Тук в сайта ни има контакти за връзка със служителите ни. След като ни се обадите и уговорим дата и час на посещение, ние ще пристигнем при Вас със собствен превоз. Работниците ни са позиционирани на удобни точки, за да направят връзка с всеки столичен квартал. Естествено, предлага и аварийна помощ в работния ни интервал от 09.00-18.00 за гражданите 365 дни в годината.

Колко струват ВиК услугите?

Вижте тарифите за ВиК услуги в Горна баня и останалата част от столицата тук в сайта ни. Има вероятност да сме пропуснали да споменем част от възможностите ни, но ще намерите информация за основните ни дейности: отпушване на канали, подмяна на тръби, ремонт и свързване на перални, монтажни дейности и така нататък. Очакваме да ни се обадите!

Предлагаме следните ВиК ремонти

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа