Независимо дали търсите водопроводчик за отстраняване на теч или имате нужда от ремонт и настройка на тоалетното казанче, трябва да сте сигурни, че ремонтът ще се извърши качествено, за да бъде отстранен проблема и успоредно с това да е на разумна цена.

Нашите техници са с дългогодишен опит и са оборудвани с необходимите инструменти за изпълнението на всякакъв вид дейност по водопровода. Винаги правим консултация с нашите клиенти преди закупуването на материалите, за да може да се достигне максимално качество на възложената работа.

Всички ремонтни дейности, свързани с водопроводните инсталации, изискват значителни инвестиции. Именно затова ние Ви препоръчваме да използвате услугите на водопроводчици, доказали своите качества, или на такива, които са представители на доказани фирми в тази област. Всеки клиент се интересува предварително от стойността на неговия проект или ремонт, затова ние винаги Ви информираме преди започване на работата!

Предлагаме следните ВиК ремонти

Ако не виждате услугата, която Ви е необходима, се свържете с нас или погледнете ценовата ни листа за ВиК услуги.

отстраняване на течове

Отстраняване на течове - Течът от тръба може да създаде големи проблеми в няколко направления: водата, която изтича от съответната тръба, ще доведе до някои сериозни щети във Вашия дом и при вещите Ви, а загубата на вода ще ви струва допълнителни разходи към Софийска вода.

ремонт и вик инсталации в софия

Ремонт на ВиК инсталации - ВиК инсталацията е сложна система, която върви във Вашия имот, като тръбите остават невидими и минават под стени, замазки, плочки, като мистериозно за голяма част от клиентите ни водата се пренася насам-натам.

ремонт и настройка на тоалетно казанче

Ремонт и настройка на тоалетни казанчета - В сравнение със запушена тоалетна, проблемите с тоалетното казанче може да изглеждат относително незначителни. И все пак странните шумове или непрекъснато течащата вода са повече от досадни, а и те също Ви струват пари от напразно губещата се вода.

ремонт на батерии и смесители

Ремонт на батерии и смесители - Течове от душ смесител или батерия могат да Ви струват пари с повишаване на използваната вода. От развалена батерия могат да изтекат 20 000 литра годишно вода, което е още едно доказателство, че това ще е скъпо както за Вас, така и за природата.