Когато стане въпрос за монтаж и подмяна на каквато и да била санитария или принадлежности, всички ние изпадаме в ужас особено когато нямаме доверен партньор за подобни дейности, а не е тайна за всички, че в ежедневието ни колкото и да е рядко, ни се случва различните аксесоари, уреди или устройства да се развалят и тогава се налага тяхната подмяна.

Ние сме фирма, която е професионално специализирана в различните области на монтажни дейности на ВиК, като предлагаме монтаж от най-дребните аксесоари за банята до по-сериозните и отговорни компоненти като вани, душ кабини и др.

Нашите техници са с дългогодишен опит и са оборудвани с необходимите инструменти за изпълнението на всякакъв вид дейности по водопровода, а практиката ни е винаги да правим консултация с нашите клиенти преди закупуването на необходимите материали, за да може да се достигне максимално качество на възложената работа.

Избирайки нас за Ваш доверен партньор в това направление, ние ще направим всичко възможно да останете доволни и това да е съобразено с разумни цени за монтаж и ремонт.

Част от изпълняваните ВиК монтажи

Ако не виждате услугата, която Ви е необходима, се свържете с нас или погледнете ценовата ни листа за ВиК услуги.

монтаж на аксесоари за баня

Монтаж на аксесоари за баня - Аксесоарите са важна част от всяка баня, а без тях щеше да има хаос и бъркотия. Те спомагат за запазване на нашите бани организирани и чисти.

монтаж на батерии и душ-смесители

Монтаж на батерии и душ смесители - Монтажът на батерия или смесител е отговорен ремонт и се изискват определени умения и опит. Понякога самите изводи са изградени неправилно и това може да усложни самия процес.

монтаж на бойлери в софия

Монтаж на бойлери - Електрическите бойлери са прости устройства - студена вода влиза от едната страна на резервоара, а водата се загрява от двойка електросъпротивителни елементи. Същото обаче не може да се каже за самия им монтаж.

монтаж на душ кабина

Монтаж на душ кабини - Необходимо е, когато се вземе решение за монтаж на душ кабина, първо да се оформи душовото пространство преди да се пристъпи към монтажа, като е хубаво да се вземат следните неща предвид. Едно от задължителните неща преди да се закупи душ кабината е да се оформи пространството, където ще се монтира.

монтаж на душ корито

Монтаж на душ корита - Предлагаме качествен монтаж на душ корито, като разполагаме с професионални специалисти - водопроводчици за тази дейност, които ще изпълнят монтажа бързо, като се съобразят с Вашите изисквания и конкретните технически възможности.

монтаж на мивка за баня

Монтаж на мивка за баня - Ако имате нужда от водопроводчик - специалист за монтаж на нова мивка с ботуш за Вашата баня или просто Ви се налага да се демонтира старата и да се замени с нова, значи сте попаднали на правилното място.

монтаж на кухненска мивка

Монтаж на мивка за кухня - Монтажът на нова кухненска мивка е едновременно козметично и функционално подобрение, което можете да направите за Вашата кухня.

монтаж на перална машина софия

Монтаж на перални машини - Ако имате нужда от водопроводчик за монтаж на перална машина, то Вие сте на правилното място. Ние ще дойдем във Вашия дом и ще монтираме новата Ви перална машина или ако се налага само преместване - това не е никакъв проблем за нас.

монтаж на сифони в софия

Монтаж на сифони - Както всички принадлежности и санитарии в банята или кухнята и сифоните изискват своята периодична поддръжка. Предлагаме смяна и монтаж на всички видове сифони в София на достъпни цени.

монтаж на спирателен кран софия

Монтаж на спирателни кранове - Спирателните кранове имат доста важна роля в цялата Ви водопроводна инсталация. От тях спирате притока на вода към конкретно място - щранг, тоалетно казанче и др.

монтаж на съдомиялни машини софия

Монтаж на съдомиялна машина - Монтажът на новата съдомиялна машина може да изглежда сложен за Вас, но за нас това е нашата работа. Предлагаме Ви бърз и качествен монтаж и свързване на съдомиялни машини от опитни водопроводчици.

монтаж на тоалетна

Монтаж на тоалетна чиния - Вероятно имате нужда от квалифициран водопроводчик, който да монтира добре новата Ви тоалетна и успоредно с това да е на разумна цена? Вие сте на правилното място!