Изграждане на ВиК инсталации в София

Изграждането на ВиК инсталация за апартамент е малко по-лесно, отколкото създаването на ВиК система за къща. Разликите се състоят във факта, че не трябва да се копае, и да се монтира чисто нов водопровод, защото се предполага, че вече има базов материал, който работи. Разбира се, когато налице са стари тръби и щрангове, то ще се наложи тяхната подмяна от специалист.

Ние от фирма 151® сме готови да извършим изграждане на ВиК инсталация за апартамент на достъпна цена. Извършваме смяна на вертикални и хоризонтални щрангове, спирателни кранове, канализации, водомери и всичко, което е нужно за вашия комфорт. Работим с оригинални части и специализирана техника, за да постигнем добър резултат, когато посетим вашия апартамент.

Не е тайна, че пълното изграждане на ВиК канализация за апартамент, е по-лесно от това да се правят частични промени, които изискват демонтаж на остарелите тръби, полагане на нова изолация, подмяна на водомери и тем подобни. В случай че потърсите цялостна услуга, то тя ще бъде извършена на разума цена, която влиза в пакета от услуга на специализираната ни фирма.

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа

Запушените канали водят до зловонни миризми. Те могат да станат причина за загуба на вода и по-високи сметки. Що се касае до водопроводните тръби, има голям риск от пропукване и течове, които се много опасни както за вашия апартамент, така и за съседите от по-долните етажи. Не на последно място поставяме мръсната вода, която тече от ръждясалите тръби във вашето жилище.

Ако се сблъсквате с тези мъки и неволи, то новата ВиК инсталация е задължителна за вас. Тук обаче, трябва да вметнем, че при основен ремонт на апартамента, също се налага проверка на водопровода и канализацията. Това са ключови елементи, които не бива да бъдат пренебрегвани.

Колко ще струва пълната ВиК инсталация на апартамент?

Екипът на 151® ще посети жилището ви, за да прецени каква ВиК инсталация е нужна за него. От квадратурата на помещенията зависи какъв вид ремонт ще бъде извършен. Разбира се, взимат се предвид използваните части, времето за работа и други подробности, които ще уточним с вас, когато ни повикате. Това, което можем да гарантираме, са конкуренти цени и високо качество.