Фирма за бояджийски услуги в София

Не са малко собствениците на домове, офиси и търговски обекти, които искат да заблестят с неустоим колорит, който да радва окото. Ние от 151® ви предоставяме възможност да изберете бояджийски услуги, с чиято помощ ще сътворите истински шедьоври в жилището или на работното място. Предоставяме ви богат избор от цветове за интериорен или екстериорен дизайн. По-важното е, че ние боядисваме на достъпни цени, в сравнение с конкуренцията.

Нашите бояджийски услуги са признати от не един или двама потребители. Всички наши предложения идват до вас с гаранция за качество, така че няма от какво да се притеснявате. Екипът ни от бояджии притежава дълъг опит в обслужването на всякакви клиентски изисквания и няма да сбъркаме, когато посетим вашия адрес. Вие можете да сте сигурни в нашите думи.

151® е фирма, която се занимава с ремонти, довършителни работи и бояджийски услуги на топ равнище. До този момент не познаваме думата рекламация, така че можете да си направите изводите за нашия труд. Разбира се, бихме желали да бъдем полезни и за вас, като оцветим всяко ваше помещение в подходящите багри, които да ви донесат радост и щастие.

Работим във всякакви видове обекти, където предоставяме бързи и качествени бояджийски услуги. Няма значение, дали искате да боядисаме стените във вашия апартамент, или пък ще ни ангажирате с добавяне на цветове за магазин или офис. Идваме с наш транспорт и съответната техника включваща прахово боядисване, боядисване с машина или мануално боядисване. Всичко се случва, така както вие наредите, и то без излишни и дълги уговорки.

Екипът ни има необходимата подготовка да оцвети помещенията ви по най-добрия начин. Ние се грижим за получаването на отлични интериорни и екстериорни резултати. Не правим компромиси с качеството на работата, защото държим да останете доволни от нашия труд.

Разполагаме с нужната техника и висококачествени бои, които ни позволяват да изпълняваме поставените задачи, както трябва. Не пишем всичко това, за да ни наемете, а защото такива са фактите и вие ще се уверите в тях, след като потърсите услугите на нашата фирма 151®.

Какво включват нашите бояджийски услуги?

На първо място професионално нанасяне на необходимите бои във вашия обект. Вие избирате, дали да се възползвате от един или повече цветове за отделните помещения. Работим с всякакви видове бои и лакове, сред които са алкидни, акрилни и други. Не на последно място предоставяме опции за грундиране, фина шпакловка и други. Повече информация за нашите бояджийски услуги можете да получите, ако се свържете с нас чрез формата ни за контакти.