Установяването на теча става без къртене, като за целта използваме Професионални Термографски Камери марка FLIR от най-висок клас!

При избора на фирма/лице за откриване на теч чрез термокамера, моля да обърнете внимание на каква част от нашите колеги, разполагат с реални и регистрирани търговски дружества, и могат да Ви предоставят официален приходен документ (касов бон) на базата, които се поема отговорност върху извършената услуга.

Погледнете ценовата ни листа за откриване на течове.

Ние сме лидер в откриването течове без къртене в София и като такива разполагаме с необходимото оборудване,☎ 0876-151-166 а термографите ни разполагат с необходимите документи за изпълнението на този вид услуга.

Понякога откриването на скрит теч от спукана тръба, водопроводен кран или канализация е доста сложен и специфичен процес, като течовете могат да бъдат много опустошителни за Вашето жилище или за жилищата под Вас. Могат да увредят: тавани, стени и подови настилки и да прахосат безброй кубици вода, но най-лошото от всичко е, че често те са изключително трудни да се открият и диагностицират.

Откриването на течове е фина форма на изкуство, ако не разполагате със специална апаратура, но дори при наличието на такава констатацията си остава труден процес, отнемащ неопределено време, ако техникът няма необходимия опит.

Разполагаме с опитен екип, който е специализиран в откриване на течове, като за целта се използва термографска камера - Flir® и друга професионална апаратура.

Използвайки нашите услуги при откриване и отстраняване на течове, Вие ще получите най-доброто качество на обслужване - от първоначалната диагностика за откриването до неговото отстраняване и предотвратяване на бъдещи такива.

Ако желаете Вашия апартамент или къща да бъде професионално диагностициран при съмнения за наличен теч или проблем, се свържете с нас.

Какво представлява термографска диагностика за откриване на скрит теч?

Термографската снимка показва ясно къде е проблемът. След като сме установили къде е проблемът, го маркираме.
Къртене за отстраняване на проблема.
Предимството при този метод за откриване е, че се кърти минимално.
Проблемът вече е отстранен и остава единствено да се подмени изкъртената плочка.