Електрическите бойлери са прости устройства - студена вода влиза от едната страна на резервоара, а водата се загрява от двойка електросъпротивителни елементи.

Същото обаче не може да се каже за самия им монтаж. За да се справите с монтаж на бойлер, е необходимо да имате умения и опит за ВиК и електрическата му част.

Ние Ви предлагаме бърз и качествен монтаж и демонтаж - при необходимост на стария Ви бойлер за всички марки, които се предлагат в България.

Също така е необходимо да имате изводи за вода за самото му свързване към водопроводната инсталация. Ако нямате такива, не се притеснявайте, ние предлагаме и тази услуга, за да Ви улесним и спестим максимално ангажимента по новия бойлер.

Цена за монтаж на бойлери 2018г.

Посочените цени са с включен ДДС.

Вижте пълната ни ценова листа за ВиК услуги в София.

Изграждане на водопроводна и канализационна инсталация Мярка Цена (лв.)
4 Изграждане на извод за вода и канал за свързване на перална машина, съдомиялна, бойлер. *(при необходимост) бр. 60.00
Описание Мярка Цена (лв.)
42 Бойлер при съществуващи изводи за водопровода. бр. 50.00
43 Бойлер проточен при съществуващи изводи за водопровод бр. 40.00

Крайната цена се определя след посещение от наш представител, за да улесним нашите клиенти предлагаме безплатна консултация на място в рамките на гр. София при ангажиране за монтаж на бойлер. (консултациите на място се заплащат, след което сумата се приспада).

За записване на час за посещение използвайте контактната форма в горната част на страницата или се свържете на посочените телефони.