Когато ви сполети ВиК авария у дома или в офиса Ви в центъра на София не губете и минутка време, а повикайте екипа на 151 БГ ЕООД. Ние сме дългогодишни специалисти по ВиК услуги и сме на ваше разположение по всяко време когато се нуждаете от нашата професионална помощ. Можете да разчитате на нашите водопроводчици независимо от ситуацията, състоянието и нуждата от ВиК ремонт или ВиК услуга. Ние можем да изпълним всичко за вас от цялостно изграждане на водопровод и канализация в жилището или работното ви място до всякакъв тип ВиК ремонтни дейности, свързани с тях. И най-важното е, че извършваме предлаганите услуги с професионализъм и мотивация, и Ви осигуряваме комфорт и спокойствие.

За нас е без значение къде точно се намирате в София дали в центъра или някои от крайните квартали и по кое време от деня ни се обаждате, защото се стремим да бъдем максимално полезни на своите клиенти като разрешаваме проблемите им бързо и адекватно.

Можете да ни извикате както за дребна повреда като капеща батерия, така и за по-големи неща като запушени канали, например. Водопроводчиците ни извършват и много други услуги, включително ремонт на бойлери и перални, отпушване на мивки и тоалетни, откриване на течове, смяна на спукани тръби и всякакви ВиК елементи и т.н.

Разбира се, нашите услуги не са ограничени до това, а можете да ни наемете за всякакъв друг проблем във ВиК оборудването, с който сте се сблъскали. След като нашите ВиК специалисти свършат своята работа на вашето място от проблема няма да има и следа и това ще се случи преди дори да усетите. Ние ще се погрижим ВиК инсталация в дома Ви да бъде безупречна, а Вие – в безопасност.

Съветваме ви да изпробвате нашите ВиК услуги, ако живеете или работите в района на София център. Гарантираме, че ще останете напълно доволни от работата на нашите професионалисти. Те притежават богат опит в сферата, незаменими умения, точност, прецизност и вежливо отношение към клиентите.

С тяхна помощ няма как да сбъркате, защото проблемът ви ще бъде отстранен повече от успешно, а вие от друга страна ще имате шанса да си починете и да не мислите за нищо. Ние знаем колко заети сте в своето ежедневие и затова полагаме всички усилия да ви улесним като ви съдействаме с поддръжката и ремонта на вашата ВиК система. Тя е важна част от домакинството и ние се грижим за нея по подобаващ начин. Просто наберете нашия телефон и наемете наш водопроводчик когато имате нужда от качествени ВиК услуги и държите на професионализма и разумните цени.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.