Ако живеете или работите в Студентски град и имате нужда от надежден водопроводчик, ние от фирма 151 БГ ЕООД ще се радваме да ви предложим нашите професионални услуги, които вече са достъпни и във вашия район. Нашата фирма притежава богат опит в сферата на ВиК услугите, така че можете да ни се доверите напълно за всякакъв вид монтаж или ремонтна дейност, които са ви необходими. Ние гарантираме, че избирайки нашия екип вие ще вземете най-доброто решение, защото ще получите перфектно качество на отлични цени. Дългогодишният опит и репутацията, която имаме, ни дават правото да ви уверим, че можете да разчитате на нас както за дребни ремонти, така и за справяне със сериозни аварии, защото ние сме готови да ви предоставим бързо и ефективно обслужване навсякъде в Студентски град.

Кога ви трябват именно нашите услуги?

Нуждаете се от квалифициран водопроводчик всеки път когато се сблъскате с някакъв проблем във ВиК системата на жилището си, защото това е система, която трябва да се поддържа в безупречно състояние. За да можете да използвате вода вкъщи безаварийно и да експлоатирате безопасно домакинските си уреди, всичко трябва да бъде в изправност, а ние сме тук, за да ви помогнем това да стане факт. Без значение дали имате запушен канал, спукана тръба и теч, повредена пералня или нещо друго, екипът на 151 БГ е на разстояние едно обаждане по телефона, готов да извърши за вас необходимите ремонти. Когато забележите, че нещо във ВиК системата ви куца, не се колебайте да потърсите нашите услуги, защото те ще ви дадат бързи и отлични резултати, и сигурност.

Какво ще спечелите, ако изберете нашата фирма?

Когато решите да наемете именно наш водопроводчик в Студентски град вие получавате професионално обслужване на екстремно високо ниво, за което дори не сте си мечтали. И другият плюс е, че цените на нашите услуги са невероятно достъпни за всеки живущ в квартала. Заслужава си да предпочетете нашата фирма, защото с нейна помощ спестявате много неприятности, време и средства. Съотношението ни между ефективност и цена е наистина добро, така че с нас само печелите. Ние сме винаги на разположение, за да ви измъкнем от ВиК авария, да извършим необходимата поддръжка или ремонт в дома ви, и да ви осигурим удобство и сигурност. При нужда опитайте нашите водопроводни услуги и няма да съжалявате. Нашият екип е готов да ви обслужи с внимание, приятелско отношение и професионализъм, така че заложете на него и получете вашите бързи и качествени резултати.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.