Ако имате нужда от високо квалифициран и опитен водопроводчик и живеете в квартал Надежда, вие сте попаднали на точното място, защото 151 БГ ЕООД е сред най-добрите професионалисти в тази област днес. Нашата фирма притежава всичко, от което бихте имали нужда, за да приведете ВиК системата на дома си в изряден вид. Ние работим с висококачествено оборудване от машини и инструменти, което всеки път ни помага да постигнем най-добрите резултати за нашите уважаеми клиенти. Но най-важното нещо всъщност е нашият екип от водопроводчици, който работи с професионализъм, мотивация и прецизност, изпълнявайки услугите точно и коректно. Ние знаем как да подходим във всеки един ВиК случай, защото сме работили по монтажи и повреди от всякакво естество. Опитът и желанието за работа ни правят екипа, от който имате нужда за вашия дом в Надежда.

Кога да потърсите нашето съдействие?

Можете да разчитате на екипа на 151 БГ за всякакви нужди, свързани с ВиК системата и оборудването на дома си, без значение колко дребни и прости или сериозни и сложни са те. В случай, че току що сте си закупили ново жилище и то има нужда от подмяна на ВиК инсталация, ние сме специалистите, които могат да ви бъдат изключително полезни за тази нелека операция. Ако имате нужда някой да оборудва дома ви с всички необходими елементи като мивки, тоалетна, душ и т.н., особено добро решение би било отново да се обърнете към нас за тази отговорна задача. В случай, че сте изправени пред някаква ВиК повреда в дома си като например спукана тръба или повреден бойлер, нашият екип е на ваше разположение за разрешаването на възникналия проблем. Какъвто и да е вашият случай, нашите водопроводчици са насреща, за да ви дадат най-доброто обслужване.

Защо да изберете нашия екип?

Ние предлагаме най-доброто възможно съотношение между цена и качество на услугите в цяла Надежда и това е доказано. Когато се обадите на нашия телефон и наемете наш водопроводчик вие ще получите бърза, адекватна, качествена и удобна ВиК услуга в дома си. Ще бъдете изумени колко сръчно и успешно се справя нашият екип дори с най-трудната ВиК ситуация. Това се дължи на дългогодишния ни опит в областта и на желанието да правим клиентите си доволни и спокойни. Ние държим домът ви да има ефективна и безопасна ВиК система, която да използвате без проблеми. И ако все пак такива възникнат, вече знаете, че нашата фирма е на ваша страна и е готова да ви обслужи качествено по всяко време.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.