Когато имате спешна нужда от водопроводчик в Люлин или някой от съседните квартали на София, трябва да знаете, че сте попаднали на точното място, тъй като нашата фирма 151 БГ ЕООД предлага професионални и качествени ВиК услуги във вашия район.

Ние обслужваме всички микрорайони на Люлин – 1,2,3,4,5,6,7,8,9 и 10.

Ние сме фирма, която има дългогодишен опит в областта на ВиК услугите и не само, предоставяйки на своите клиенти съдействието, от което имат нужда, по всяко време от седмицата и денонощието. Ние знаем много добре, че ВиК авариите не се случват когато кажем, а ни връхлитат неочаквано и по този начин ни хващат неподготвени, и ни създават куп неприятности. Но с наша помощ вие никога няма да се окажете неподготвени, тъй като нашият екип е винаги на ваше разположение за всякакъв вид услуги в тази област.

Без значение дали се нуждаете от изграждане на ВиК инсталация в новия Ви дом или вила, или пък имате нужда от ремонт на повредения Ви бойлер или мивка, нашите водопроводчици са най-добрият избор в жк. Люлин. Можете да ни се обаждате за всякакъв вид ВиК услуги без значение от какъв характер или сложност са. Нашите компетентни професионалисти могат да се справят на практика с всичко благодарение на своя богат опит, изключителни технически умения и неоспоримо желание за работа. Така че можете да бъдете сигурни, че няма да ги затрудните какъвто и да е вашият ВиК случай. Просто се обаждате на телефона на нашата фирма и след малко нашите ВиК майстори са на точното място. След още малко проблемът ви е решен и комфортът в дома ви е отново на лице.

Днес не само в квартал Люлин, но и в целия град - София има множество фирми, предлагащи ВиК услуги, но дали всички са надеждни?

За да сте сигурни, че домът ви ще бъде в добри ръце и аварията ще бъде отстранена ефективно, трябва да изберете най-добрия екип от водопроводчици. Не правете компромис с това, тъй като грешният избор може да ви струва доброто състояние на дома и безопасността на семейството ви. Ако решите да наемете някой от нашите водопроводчици, със сигурност няма да съжалявате за взетото решение. Всички те са сръчни, способни, опитни и приятелски настроени към клиентите. Вършат работата си бързо, но винаги качествено и постигат оптималните резултати всеки път.

Така че при възникване на повреда във вашата ВиК система или имате нужда от ВиК ремонт като например спукана тръба, течаща мивка, запушена тоалетна и т.н. вече знаете, че най-доброто решение за вас и дома ви е да позвъните и да наемете водопроводчик от фирма 151 БГ ЕООД.

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.