Живеете или работите в квартал Гоце Делчев и имате спешна нужда от професионален водопроводчик?

Това не е никакъв проблем, така че не се притеснявайте, а вдигнете телефона и ни позвънете, ние сме фирма 151 БГ ЕООД. Това е единственото ви задължение, след което наш водопроводчик ще дойде на въпросното място и ще отстрани вашата ВиК повреда бързо и успешно. Няма нужда да правите опити сами да с справите с аварията, за да не я задълбочите и да я направите непоправима. Просто оставете тази работа на нашия екип, защото ние знаем точно какво да предприемем във всяка една ситуация. Това се дължи основно на дългия ни професионален стаж в областта на ВиК услугите в София и решимостта ни да ви бъдем полезни. Знаем колко неприятно е да имате течаща мивка или запушен сифон вкъщи, затова правим всичко възможно да ви помагаме по най-бързия и ефективен начин в такива положения.

Гоце Делчев е един от столичните квартали, в които нашият екип работи ежедневно и вече има значителен брой клиенти, които разчитат на нас и ни се обаждат винаги когато имат нужда от ВиК услуги и ремонти. Ние предлагаме както изграждане на качествена ВиК инсталация в жилища, офиси и други, така и извършваме всички възможни ВиК ремонтни дейности при възникнали повреди и неизправности. Можете да наемете наш водопроводчик също така и за монтаж на домакински уред, който използва вода, като например пералня, бойлер и съдомиялна машина. Ние ще ви помогнем бързо да обзаведете дома или работното място с всички необходими ВиК елементи и уреди. Ако правите ремонт на банята, нашите водопроводчици не само ще прекарат за вас нужните тръби и щрангове, но и ще монтират и свържат всички мивки, тоалетни, душове, вани и т.н. по безупречен начин.

На практика нашият екипът - 151 БГ ЕООД, може да ви бъде полезен с всичко, свързано с вашата ВиК инсталация, така че, ако сте жители на жк. Гоце Делчев или работите там, не се колебайте да ни наемете при необходимост от специализирано съдействие. Ние от своя страна гарантираме, че ще останете повече от доволни от нашата работа, защото практиката ни е такава – да работим в името на нашите клиенти.

Водопроводчиците ни са надеждни, квалифицирани, умели и любезни – всичко, което можете да искате от един професионалист. Те изпълняват задачите си сръчно и прецизно, като оставят вашата ВиК система в перфектно състояние, да си я ползвате спокойно и безпроблемно дълго време.

Ако се нуждаете от ВиК услуги за квартал Гоце Делчев, нашият екип ще ви даде нужното удовлетворение и комфорт. Повикайте ни!

Изпълняваме следните услуги в тази област

Изпълняваме пълната гама от водопроводни услуги в София на реални и достъпни цени, за повече информация може да видите нашата ценова листа.

вик ремонти

ВиК ремонти - В много отношения този тип услуги са по-лесни и по-бързи в сравнение с изграждането или подмяната на ВиК щрангове. Но това никак не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран водопроводчик или човек, който се представя за такъв.

щрангове в софия

Смяна на щрангове - Периодичната подмяна и смяна на вертикалните или хоризонталните тръби и щрангове предпазва от загуба на вода, което само по себе си Ви намалява: месечните разходи за водоснабдяване, трудно откриваемите течове и проблемите с Вашите съседи.

вик инсталации

Изграждане на ВиК инсталации - В много отношения този тип услуга е по-лесна и по-бърза в сравнение с частичното ремонтиране на ВиК щрангове. Но това не означава, че е лесно или че това е работа, която може да се възложи на неквалифициран техник или човек, който се представя за такъв.

вик монтажи

ВиК обзавеждане - Изпълняваме монтаж и демонтаж на различни видове санитарна керамика, принадлежности и аксесоари за баня и кухня от спирателни кранове, водомери, бойлери, перални машини, тоалетни чинии до аксесоари за баня.